A C T U A L I T Y – The ‘Q U A L L’- I T Y van mijn beleid staat als een Muur

De grens is bereikt! En ik zie er als een Wall met de ‘k’ er voor, tegen-op! Terwijl ik toch een Grenzeloze bewondering heb en had, voor al die mensen die een kruisje voor hun naam kregen, veertig dagen er over te doen, voor ze het Beloofde land zouden zien.Terwijl iederéén van te voren wist, dat ze dat Plaspoort tot onvermogen, niet over mochten zeiken!
De Grootheer van de S – 5 werd uit de race gehaald, omdat men er achter kwam, dat ie een Zeur-vival-dood pakket had, mochten ze ‘m ónverhoped padvinden.
Omdat men in de Réé-Lieg-gieuze ‘Valmanac’ de naaidruk op Het Crossing-point van ‘laat de kindertjes tot mij komen’ hadden gelegd, werd er in de Tentenkamp als ‘Vrij Buiter’ de Verdachte aan de Ballen-ketting gelegd, zodat bij iedere Vlucht-poging het eikel-alarm af ging,
Zodra van buiten en binnen af De Haan driemaal kraaide voordat Judas in de tent alarm sloeg. Door het Zodiac-strijdperk van de Gastrologie waren hele gedeelten van het interne Psychische waakhonden-centrum van te voren gealarmeerd , zodat niemand achteraf werd gemamermerleerd! Terwijl je toch zou denken, dat als je je tijd doodt, je preventief de kleine kindertjes niet tot hem laten, of lieten komen!
Maar de Grensualiteit van je leven en denken, zit tussen je oren verankerd, en hoeveel je ook kankert dat je de weg kwijt bent van dit leven! Onbegrensde mogelijkheden overleven de Sahel van je toekomst! En de uitkomst is je grenzen van je mogelijkheden laten vervagen, zand er over, en op de vraag van de S -5 Heer heb ik de One-Hope opgegeven.
De enige hoop is dat ie met Trumph e Triumph in zijn eigen zwaard ‘” ‘Tear down this K-wall valt!’”

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>