A C T U A L I T Y – R E S C U E M E Rescue me ..

Tja, dat ze veel noten op haar zang had, meer dan enig Instrument op de notenbalk stond, verbaasde ons niet.
Het kwam vanuit een diep vanonderliggende émotie , die ze ook wel Soul of wel de Cut-feeling, noemen.
Maar met allle R E S P E C T voor Otis Redding: Ik vond Mahalia Jackson toen beter! En vergeet nooit de beelden, toen ‘’ze’’ in de Kerk een Godspell zong..voor haar grootste voorbeeld : Mahalia Jackson: The Who? ‘Maheel lia Jeksun!’

What is Fame nog waard, bij de volgende uitvaart? Think about it..Ik herinner me nog dat ik te laat was voor een kaartje in het Concert-gebouw van 1 9 6 8 ! En nu zie ik overal dat Concert viral gaan! Twee jaar daarvoor Lionall Hampton die het Concertgebouw deed thrillen, ver voor die ander Thriller.

Somewhere over the Rainbow, Moondancen ze the Night away.. I say a Little Prayer, and you feel like a Natural Woman.. Oh what you say to me, or sing to me.. waar is Roberta Flack gebleven? Met Killing me softly? With her Song? Waar is the Soul gebleven? Die is Solo gegaan! And Detroit strooit Parels van Noten op haar Zwanen zang.. Rescue me ! Rescue me.. Free at last Free at last..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>