A C T U A L I T Y – Hell Léé loei jah jah …

Hell Léé loei jah jah
Nu schijnt er ook, en verschijnen er staids meer geruchten, dat één van de beschuld digden De schepper zelf van Mie en Bah MIE Too Fantastelijkheden beschuldigt is !!
Omdat Den Heere zonder zich te genheren,
een schouder-klopje op het Kruispunt van zijn spijkerbroek heeft geraakt, is het Pausale-verband tussen die twee met nooit-verband nog niet gelegd.
De Beschuld diging zijn ook voor Het Verzingen in de Kerk, nog niet ingetrokken. Omdat nu ook Non Dès Dieu ‘Zeer Raar!’Gerard Dépardieu vaan Ontoelaarbare whandeling in het Donkere Bos Van Bois Rouge, niet onder minbreuk van een Blouseje wordt gerékend!
Naar nu ook Den Gen-H E E R E zelf van Miss-bruik wordt verdacht, zijn onmiddellijk in een verkleinde Verbeeldenstorm in een Glas water, alle gaten gedicht! Zodat niemand meer Zelfs Den Heere niet meer in de G A T E N gehouden hoeft te worden !! Soms is M I S S B R U I K Van je Eigghù – geloof Spijkerhard, en allen die vuile handen of rokken hebben, moeten vast-genageld worden aan, en van Het Woord M I S -B R U I K in naam van een Heere..Maar nu begrijp ik het Woord M I S S en Misbruik beter! Zeker nu de Cuttholieke Kurk waar ze op drijven tegen het onthullen van de Opbiecht-schmiech tingen zijn! Waardoor de Misbruikingen gewoon Léég – gi-inteam door gaan! “Kruisigen! En het woord Kruissmoord-puzzle komt ook in een geheel ander Dagnicht van achter de Kloostermuren te staan! Veel Miss-dienarsen en kaarsen niet bleken jaren later onder de Rokken van de Priesters een ‘dubbel en dwars-leven’ te lijden! Van-onder de binnen-plaatsen van de Kloosters en Kerken in Ierland liggen duizenden lijkjes en gelijkjes, terwijl een gewone Abortus niet was toegestaan! En dit alles in naam van die zelfde Heerrùh: Krijg de Colère! Hal lee Loeijah jah !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>