A C T U A L I T Y – De Salvera’s Floten al in Het Dal een Fluitconcert..,

Geheimtaal bedreigd… Maar Vrouwen die op hun Finger Floten.. daar kon je toen toch al naar Fluiten!Want dat was heel erg Ordinair..

Ja ha ! Fluit-signaal kun je naar fluiten; Als ik naar mijn eigghùh Fluit signanaliseer dat ik ie niet meer te-recht-overeind komt!

Fluit-concert ! Oude talen; daar kun je naar fluiten! En ik heb de laatste tijd steeds meer last van mijn dwarsfluit.. Dus moet mijn partner dwars gaan liggen, wat ie toch al deed de laatse tijd.. et zeétera!Maar er is toch all lang een ‘Geheim-taal!’ Hoef je geen geheim van te maken!

Zo betekent rustpauze LlulL le bye of Broadway! Ben je wel uitgellulled! Nou weet ik dat in afgelegen berg en dalen veel door vreemde vogeld valt te vertalen..Kijk maar naar de Fabeltjes-krant..Snaveltjes toe ! Nou moe, dan kun je niks vrij vertalen en een Fluit-concert wordt nooit geapprécieerd! Een dat er vreemde vogels zijn, hoeft U mij zelf niet te vertellen..Maar ik heb begrepen dat deze taal als Fluitconcert door Uw Nèst-co wordt beschermd..Maar vreemde vogels laten z1ch niet Gohjen

Ja ha ! Fluit-signaal kun je naar fluiten; Als ik naar mijn eigghùh Fluit signanaliseer ik dat ie niet meer te-recht-overeind komt! Fluit-concert ! Oude talen; daar kun je naar fluiten!

En ik heb de laatste tijd steeds meer last van mijn dwarsfluit.. Dus moet mijn partner dwars gaan liggen, wat ie toch al deed de laatse tijd.. et zeétera Maar er is toch all lang een ‘Geheim-taal!’ Hoef je geen geheim van te maken! Zo betekent rustpauze LlulL le bye of Broadway! Ben je wel uitgellulled!
Nou weet ik dat in afgelegen berg en dalen veel door vreemde vogels valt te vertalen..
Kijk maar naar de Fabeltjes-krant..Snaveltjes toe ! Nou moe, dan kun je niks vrij vertalen en een Fluit-concert wordt nooit geapprécieerd!

En dat er vreemde vogels zijn, hoeft U mij zelf niet te vertellen..Maar ik heb begrepen dat deze taal als Fluitconcert door Uw Nèst-co wordt beschermd..Maar vreemde vogels laten zich niet Gohjen, laat staan ‘Vrij-vertalen’ Hoe vertaal je Leeuwlietjes van Dalen..
Toch es Het Groot Woordenboek Der Neederlaqntse Thaal erbij halen!
Maar er zijn bevolkingsgroepen die zich als een Fluitconcert zich blind op var-en Blind op staren..Maar horende in de Woestijn, hebben blinden en Doofstommen aldtij de grootste Ghillariteit gebracht als ze op de reedio hoorde dat Danny Blind werd opgesteld..Deze groep dacht dan altijd: Mag steke-blind zijn, maar dit moet een Joke zijn..

En dan hebben we nog de Obscene gebarentalen voor Doven en Blinde! De Opscéne-bare-talen voor Criminuélen!
En iederéén maar zeggen dat Oude Talen Dood zijn! Ja, degen die dat zeggen zijn dood En een tekst moet je niet letterlijk nemen! Want als je in Amsterdam door die buurt bent gelopen.., Gaje’s dus De Pijp uit ! Dwars-pijpen! En, vraagje..: “Mevrouw.., Heeft U een ‘LerenBroek?’Ja?! Oh, dan heeft U ook ‘Leren- Pijpen!

Oh sorry, ben weg..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>