A C T U A L I T Y – Ze zijn P I S – nijdig in Polen, en de tegen polen?

Zouden ze in Polen weten wat P I S in Nederland betekent? Dan zou dat ‘Gezeik’ om al die rechters te onslaan, wel heel snel op houden! Want hoelang kan een gemiddelde man zijn eigghùh Pis op houden? Ja, nee, ik hoor het u al zeggen! Menneke Pis, zou een voorbeeld voor de Polen en tegen-polen moeten azijn..

Het Lhoogerechtshof lóóg er natuurlijk niet om, maar ja als je je eigghùh broek niet kan op houden, zal McDom-ald Trump een een-tweetje met Tweetter de Twit maken!
De Nee-toërs eh de Nato-ers krijgen via de gesprekken een wig in de schoot geworpen! En de Teerling Teerling is door Putin uit elkaar gespeeld en de Teerling is verworpen!

Ondertussen speelt Trump a.s Maandag open kaart Wait versus Roe , the Abortion law op de wereld kaart van 5 0 – tig-not so verenigde Staten! Een nieuwe Vrouwlijk x-treem rechtse Rechter voor de eerste komend 4 0 – tig jaar.. En vandaag The Force of You Lie ! Laat dat maar aan The World-leader of the Twitter-litter over! Waarom hoor ik nooit het woord Uitslover meer? Tot de volgende keer!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>