A C T U A L I T Y – Wat hangt een Stroper en Trump boven ‘t hoofd?…

Zo weer een uit het Kabi-net-niet- van Trump-ie-dump-pee ontslagen.. En als Trump in Londen aan komt is hangt ‘ iets boven hethoofd en Lagerhuis, als een opgeblazen Plastic Doll, waar de Londenaren niet zo dol, blij mee zijn !
Volgens Rumors en geen mors, schijnt Brex-it en Nex- it aan Trump gevraagd te hebben, om bij inpietsment, eh impeachment Pré-zie-dent van een nieuw op te richten staat van Mingland te worden.. Omdat de Ieren nu ‘hap-bortus’ toe staan, wil men hard-ver-scheurend de twee landen uit elkaar réééétten!

Voor ene Halbe-gare- Zeil- en Gá- stra ‘s – en Ex Sinister, wordt na alle vingerverwijzingen een bij-baantje als Bij-rijder in een Bobslee aangeboden! In een bij-baantje! Hoe harder uit de bocht hoe béter!!

Zo, dat was even de mouwen opstropen, die het na-kijken hadden, toen ze door het ‘leeuwendeel’ werden afgeslacht!!

https://www.nu.nl/dieren/5349047/groep-stropers-vermoedelijk-opgegeten-leeuwen-in-zuid-afrika.html?redirect=1

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>