A C T U A L I T Y – Oh Grotte – Grot waar moet ik beginnen! Ik weet niet waar ik het zoeken moet

Oh Grotte – Grot waar moet ik beginnen! Ik weet niet waar ik het zoeken moet, en als ik er een in die Grotten zou willen sturen, is het toch wel .., ja die.! Die is al langer de weg kwijt met zijn Tunnel visie! En die moet nodig gechanneld worden! Want het water staat ook bij Trumpie Trumpee pee dump die tot aan de Schaam je diep! Deep river three Mountains High—om ‘m te dumpen?
Eu rope- You rope around you’re Neckermann kan Aldie mensen niet vervoeren, en A L D I-mensen die op de vlucht zijn, daar heeft niet iederéén een broodterham of een Aldi-boodschaps karren aan!

Zag laatst twee Vluchtelingen op zo’n vlucht heuvel staan, die niet meer op de vlucht hoefden te gaan, en toch gaf mij dat te denken..
Bij het inburgeren geven ze ook een cursus cum suis? Vrij vertaald “Kom Zeus!” uit de dwangbuis van de geschiet-de-nis die zich vele malen herhaald. En met terug vluchtende kracht zich in de eeuwigheid van vertrekken terug betaald !
Voor de mensen die mij hier bezoeken niet gaan vloeken, maar ik ga van half Juli to half Augustus, weer eens heerlijk op de vlucht voor mij zelf ! Ik ga niet in een rij achter-aansluitend staan!

Hoorde vanmorgen op radio 1 een Item bij de E O over op vacantie gaan. Uren in de rij, lekker opgefokt naar de zon.. Ik kan Z O N D E R de Zon.. Stay Put! Ga ik ook niet Kaput!!..maar zover is het nog niet !

Maar dat U het al vast weet!! Half Juli to Half – Aú-gustus-justus ..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>