A C T U A L I T Y – M A Y I’ve You’re Honesty and Votes please?

M A Y I’ve You’re Honesty and Votes please?

Goeden morgen! Zonder zorgen ! Lèkkerr geslapen, en niet gedroomd van een nightmare? Niet gedroomd van een nicht-marry me? Nee? Niets gedroomd?
Nou dan bent U geen mens, maar dan moet U of May I’ve your Head please or you are ahead of Clitoris Johnson ! Er schijnt een enorme toe-en aanloop op Dubbele Naaitiobanaliteiten,te zijn! En iederéén vraagt om een ‘s – Extra Plasport om van dat ‘Gezeik’van die E X I T af te zijn !! En het leuke is dat ze en outre Mer-de-veillieux een plas-pauszùh willen.. En dat betekent in Ming-land Llul !! En wie zou de e L U e L in het Laagste huis aller Order en One-Order zijn?
According to the laidste report is iederéén wel klaar met, gekomen zijn nog een paar na-geboortes, en is het alleen nog wachten op de na-geboortes van Klatores-Bore-ris-Johnson! Het Alpha – Bètje, niet te verwarren met The Poet Laureate Betjeman..
We are ass strong as the Toilet me go toiletpay per ! Hard-verscheurende Toilet-paper-straferelen.‘T issue! ?
Het lager dan laagste Lagerhuis word en werd gerestaureerd, omdat aan May-I’ve your votes please niets valt te Pèst-taureren! ? We are strong, en oh oh Krieks-drama : “Ik verlang zo naar Robert Long ! Jezus redt Jezus redt…! Alle Crie-po-tieten opgelet?”
Nog ander nieuws? Ja er zijn nog drie andere kids en hun trainer aan de wandel in een Grot – texte drama..
En vanavond , et je méxcusé: Oh lé oh léé Oh Lé La France contre David et Goal lie jat..
En als ce soir a Dix-wied-heure La France a Ganger, is heel Néér-der-landt de eerste Hulp plaats voor de Belgen. Bij verlies zijn ze als den Dode Rode Duivels..Dus moet ze met een Duivels plan komen! Want anders kunnen ze het wel vergeten, en van Dromen!…

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>