A C T U A L I T Y – Like a Trump over ‘Brigdgeble Water’ I wil lay you down…… Je kunt er G I F op in nemen… dat.. Its Forgiveble..

Je kunt er gif op in nemen,dat het geen Nerve-quest was! It was more a Nerve-pest, achter gelaten in een Hotel-room-service zat er ook niet in! Gif Peace a Chance zou ik zo zeggen, tegen.. Oh ‘tegen?’ U bent tegen ieder posithiv innitiathiv? Maar het ging toch st a i d s béter. En nu hebben we een definiteley Russisch K G B-middel, van Vla Vla di mir Sputin!

Tsja, als je je Punt niet in Nolymphysche, met na-druk op ‘viese’ kunt maken,,Tja dan blijft er weinig, dan niets over, dan een pilletje om daarna hard weg te lopen!
Met andere woorden: “Dankzij een Former K G B – Agent genaamd Rasputin is The Chemicle- War fair hélemaal terug.. Dat was toch bij de eerste wereld-oorlog al het geval? Daar gingen er 100.000 over the kling in één ochtend-aanval die voor Vier uur ‘s middags thee-time ten einde moest zijn! !

Kunnen ze niet, dat bij die anderedoen, of toedienen? Heeft hélulmaal geen zin! Die is al zover heen, dat als wij er naar kijken al in Coma ma ma vallen?

De schade op ‘korte termijn’ so called:”Short term-mid-term- élection,” revange komt er aan, wil be devastating according to the latest Polls! Dus Hij krijgt het pas voor z’n kiezen op mekaar! Je bent pas een eikel en een Lul als de Uitslag Keihard overeind blijft staan ! Gaan met die Bah bah naan!

Like a Trump over ‘Brigdgeble Water’ I wil lay you down……

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>