A C T U A L I T Y – voor Mieke Schoorl en haar Kinderen en Kleinkinderen ..

A C T U A L I T Y – voor Mieke Schoorl en haar Kinderen en Kleinkinderen .

Wie van de Drie? Nee , niet dat T V- programma van…? Oh ja, van wie ook al weer? Pim Jacobs.. Maar van een Lijstje om door te strepen.. Nou sta ik niet zo op mijn strepen, maar dat ik noa Evert als eerste moest door-strepen, heeft mij toch wel aangegrepen. Kreeg gister zo’n verkeerde enveloppe, en dacht zie je wel, die –en-die kreeg ik niet meer te pakken.. Zal het wel die zijn! En toen bleek het Evert te zijn! Ongelooflijk en onvoorstelbaar, en zo is Het Leven : “Le Chaïm..!” Het Schoorelt steeds meer naar Het Einde..Het lijstje van het Oh-verleden-tijd breidt zich steeds meer uit !Kwam Evert laats bij onze Tandarts tegen. En hij herkende mij niet van wege dat rare petje.. En vertelde mij wel wat er speelde, maar alles onder contrôle! En als hij het niet had verteld zou ik niet weten dat er weer een toekomst is afbesteld. Een mooie lieve Erudiete man met een eloquente timbre Les Fuille Mort de Septembre! De Herfst is wel weer te vroeg begonnen! Maar met al die herfst bladeren op de Kist , blijf ik ook in de Zomer een dromer die Evert nu al erg mist .

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>