A C T U A L I T Y – V K pagina 16 – 17 Wreek de Oude?

Wreek de Oude is hij na 5 0 – tig jaar niet meer. En schuld-gevoel over de B-ram en the Lie-pad-test al hélemaal niet. En één ding moet gezegd: Hij legde the Roseanne Bar veel hoger dan ie in z’n hele Lat-relatie met Bram gedaan had! The Leye-pad alslakmoes-papiertje om de tekst uit je hoofd te leren! En wat ik nu weer in de V K- van vandaag lees…Lees ik het liefst vandaag al hélulmaal over heen!

Maar er is me een lied en tekst bij-ge-bleven , en dat is ‘hangen over de leuning van de brug, en je gedachten laten varen..’

En verder leven we in Roseanne Barr –e tijden! Het leven is in één Twitterende seconden er wat van verdamt in secregation! The Bluf-poker Oen is een oetlul uit een ge-ré-entrééneerd-strijdperk, waar alles zwart op wit staat, verbrandt te worden, na de na-dagen van 4 0 – 4 5 ! Joe Eend sie nassing jet!

Aha-erlebnis Hietlurr is ook weer terug van te lang weg-geweest. En sinds van de week is The Barr hoger dan ooit gelegd, waar the Hufter-proeve Trumpie –Tramp pee bull-dozerunt over heen stapt. Maait zult U bedoelen! The All Mighty, die alleen maar met dreigen Noord Korea aan de Onderwhandelinks-tafel krijgt..
The Psychologische Watter-boarding van de Tandeloze tijd !

En een prettig bericht : The A D- H A Dee – Test Op Vissen-koppen; Oliedomme-bollen etcétera is bij nader inzien gecanceled! Omdat naar nu blijkt ‘Smaken-verschillen’Multi bye bye-linqual kunnen worden uitgelegd! P S : Maar The A D bestaat die nog? Anno Dominae nog wel..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>