A C T U A L I T Y – Ter Herinnering aan ..S E L M A S C H E P E L

A C T U A L I T Y – Ter Herinnering aan ..S E L M A S C H E P E L

Ik loop een beetje vooruit op 2 1 Juni. En ik zal u vertellen waarom. Omdat wij gister vier dagen te vroeg de Scherven van het Verleden, oh verleden van Selma Schepel hebben opgeraapt! Selma is en was altijd een feest op de Langste dag, om haar te vieren. Alweer tweeëneenhalf jaar later presenteerde Ole Eshuis een prachtig boek met Scherven van Geluk bij een ongeluk!
Een boek dat de Scherven van Selma weer geeft! Meer dan vijftig à zestig objecten, met scherven, om een Schervender-inzicht te krijgen, wat loopt van een Picasso-tot een Pijpende –grafiek van Gouda-pijpjes uit de Be-middelde-eeuwen.
En het was een feest om iederéén weer terug te zien in het Wijde-nest van Eliane en Aagje! En iedere keer is het weer waard om bij Selma Schepel stil te staan. Stilletjes aan is de traan in de lach van en om het Leven over gegaan.

”Joshua, dank je wel. Ik hou ook zoveel van jou. Mooi is dat hè, dat met ouder worden liefde groeit, en zooo makkelijk wordt, en zo gezellig. Dat snapt een mens van 17 niet, en een mens van 30 nog minder, en de stumperds van 42… gelukkig zijn we zo oud als we nu zijn en begrijpen we hoe we altijd van elkaar gehouden hebben. Heerlijk, laten we 90 worden!”

S C H E R V E N by Ole Eshuis : S E L M A S C H E P E L

Selma Schepel – samenzijn et moi

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>