A C T U A L I T Y – Péroxidisch staat ie er ‘gekleurd’ op !!

Wat doet een Koolmeester-spie-oen in Het Kabinet-niet?
En Het Rut met een opruttelijk verzoek aan de Playboycident, om het grote Kind met z’n waffel-graffel er het verdoodzwijgen toe te doen !
En Please- Plies Het Kind met het was water weg te gooie! Ga jes Mond spoelen! Zou ik zeggen! Dooie!
De Senaat en Het Huis van af-gewaardigden zorgen dankzij de Blaaskaak dat de Meerderheid in zicht is. Of dat ook een Politieke inzicht is, valt te betwijfelen!
Moet bij die Plee-zie-denttologische Smaak-en spraak verwarring aan een High-there denken, die zo’n Schol vissen vezwelgt ! En daarna een Zwart gat achter laat waar ie vanzelf in verdwijnt!
‘En ik hoor maar het Liedje van de Glimlach van Het Kind die doet beseffen dat ie leeft, door mijn hoofd gieren!’
En waar is de grens? Ja, dat ga ik jou niet vertellen! Er is geen grens, en er is geen fatsoen! Zielligalen..we komen je desnoods uit de Hemel halen! Het staat allemaal in The Bible! Ik geloof dat we allemaal in een Re-Session zitten. En de Gebidten worden verhoord! Niks aan de Hand, Want de gebeden van van Polinietische Vanzelf moord worden hier vanzelf verhoord! Wordt ongetwijfeld Peroxidisch vervolgt!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>