A C T U A L I T Y – Meneer Putin: als je naar je eigghùh Bàllullen kijkt…

Sommigen hebben een Royale inverstiering in Ma- Bel Dubbel en dwars over the R O Y E- terug verdiend, als je de Fabeltjes-krant van ‘Ha dy en’ mag geloven.
De Prins-zes redenen om haar in de gaten van de begroting te houden. Maar of ze de Royale Winst in aan-delen zal doen? Maar Mabel wordt zo nu wel een concurrent van haar eigen voorbeeld Zorro wordt Sorros!
De Man die de Britse bank deed ploffen! En Margaret Thather op haar kniën deed belanden. Wat nou ook weer niet de bedoeling was, om plat te gaan voor ene margaredt de Brittisch volle pond ook niet !
En dat het woord Exit tot Breckshit werd opgerekt, is in deze tijden een Brexshitbaar begrip! Maar Mabel – lief blijft ondanks de Phone-néétische voor-uitspraak een Nederlands woord, waar Prinssesion Margriet weer alles van weet!
Terwijl je ‘griet’eigenlijk in onze jeugd niet mocht zeggen..of uitspreken.. Maar Mabel-lief zit na de doornen op Rozen! Ik zie haar denk-tank-beeldig Blozen !
Van verdubbel-bubbel op een dag..Ik zie al de glim-lach van een kind doet beseffen dat je leeft! ‘Ha die Yen’ of wel Adyen verdubbelt binnen een dag zijn eigen- waarde, terwijl die andere munt van 20.000 Euro naar 7 0 0 0 is gekeldert, en is nu een Bid-coin voor wees-ge-groetjes van Maria geworden..
En Yortgert Keldert nooit als ie met Voorbedachte Commerciéle daden met Ingéén-nieuze Prijzen strooit!
In Mali kunnen ze de Maliën-kolder niet onder dwang krijgen! Dus dat schiet ook z’n doel voorbye bye..
En met sputin sputnikken ze alle doelen voorbye bye !
En in Néé-der-landt-geboren Marokkanen … Nee laat maar.., het gras zal altijd groener zijn aan de andere kant van de Gleufhel! En als de Smarthartige Ma ma rokkanen een ding hebben geleerd, is: Dat je altijd je ‘Doel’ in het leven om te overleven , moet bij-stèllen!
En na Koningsdag- voor de intimiditeiten en ander Royaliteiten, verschiet de Kleur van Oh ranje na 1 dag weer in Baalnaaliteiten! En ik zeg altijd maar! Maar als je naar je Eigghùh Bàllùllen kijkt! Blijft het Mannnen,… altijd gelijk spel.. Nul-Nul! Vandaar dat zoveel Mannen ‘Over-en T’-overspel willen spelen!En Het Kapitalisme wat aan ‘Délen’ doet moet ik nog zien, dat ze Kapitalistisch Kapituleren!
En A D Y E N was natuurlijk Slim-erg-Slim bezig !! Want als je in Geld handelt, wil je dat ook Kapitaliseren! Over may may-day maar niet gesproken.
Goeden morgen!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>