A C T U A L I T Y – Levens lang als dat eeuwen kon duren…

Give me a Break! Trump e n d Kill Young Oen, doen de “Milkshake you’re Boobies!” Nou dan kun je het net zoals the ‘Modder Earth Kweeks’ wel schudden!
En toen Trump het resultat uit zijn Call- Bertje ging halen, waren het allemaal Losse Flodders, waar Ma Flodder een Flodder-figuur zou slaan, dus eh, een vanzelf-portrait van Zand- en strandkastelen van beide figuren maken, spoelde als sneeuw voor de Noord-Koreaanse zon.
Wie überhaupt deze Top heeft verzonnen, moet wel van onder zware druk hebben gestaan, om niet voortijdig afscheit daar van te nemen.
Maar geluk bij een per rongeluk met een Chinees-vliegtuig, die op Bamie Pan Pang vloog, waardoor zijn kapsel net zoals de Grote Lieders betaamt vastgeplakt aan zijn voor- sche-de bleef zitten! Dat beide verknipt waren overtuigde niet iederéén! Vandaar de Meeting Greeting ! De meeste Noord- moord-koreanen kunnen dat beamen. Want die hebben zelfs hun eigen haar in die Hongerwinter moeten op-eten! Nou dan verslik je je wel !

Nu een van ‘onder-en-bovenwerp je er maar op los van geheel andere aard! Levenslang opsluiten met voorbedachte verraden! Eigenlijk mag het geen naam hebben! T e B e Roerd Om daar in détail op in te gaan.
Hoeveel Hersen-cellen moet je wel níet hebben om op de dag van die verjaar-dag Zaadturnes in een verkeerde Moordbaan van de Mailënbaan te hebben! Kun je zo’n gast ook dood-zwijgen? Of staat daar ook als ‘stille getuigen’ Levens slang op? Maar de meest ‘Stille-Getuige’is wel in K-Anne en kruiken..Nochthans voor altijd zullen wij de Levensangst voor altijd onder de huid bekruipen.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>