A C T U A L I T Y – Kindermiswhandeling als een schreeuwende in de woestijn..

G R E N S O V E R S C H R I J D E N D G E D R A G van een B O R D E R L I N E R wordt niet langer ge tole* * *

Dat ze ‘die man’ niet eerder hebben opgepakt, met dat Grens-overschrijdend-gedrag! Zie je dan niet dat die man een Border-liner-probleem heeft? Hij blaast al te lang, te hoog van die toren, waar ie boven uit-torent!
Hij is de Kind van de te hoge rekening! En ja, als je failliet bent gegaan aan een Gokje wagen, pak je nu de kinder-wagen. Kinderlijk-een-voutdig dus. Kijk, hem wordt alles verweten, maar een ding moet je ‘m na-geven :”Hij weet de dingen goed te ouderscheiden!En onderscheidt maken op valse gronden wordt je ook dood-ziek van!
Vandaar dat het ‘onderwerp je er maar op neer’ : “Geen naam, laat staan voornaam mag hebben!” Je moet het maar met een korreltje zand van de grens nemen.
Het enige wat ik jadvashame jadvieszheer is een hele grote Kinderwagen kopen! ‘m met z’n grote mond in-stoppen, met veel meel-zand in z’n bek! En nooit meer er op Back komen. “Hou je Back!” en probeer nooit meer terug te komen voor een Cump – back !
Ja ja, ik hoor ‘m als een roepende in de woestijn nog na-galmen.. : “Ik ben de Kind van de rekening!’ En dat gaan die Dommocraten betalen..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>