A C T U A L I T Y – Ik zie de Trump-Tower …. Wat een Bende… een Motorbende?

De wereld is in Rap en roer, en om stoer te wézùh, worden alle Ziel-légalen met Trumpey – Dùmpee in de ruimte x x x x why? Voorgelezen!

Trump wil in de de Space-keek dohomineheren! Nou dat kunnen we ‘m wel lheren! Flikker-op joh, zou ik sègghù! We geven ‘m gratis de ruimte ! En neem vooral je kleinkinderen mee, zodat wij die op tijd kunnen scheiden! Want jij kan über –haupt niet iets of een fiets van een ander scheiden! Devent-ding our Space keek!

En Nay-der-lantse bedrijven zijn ook al in de rouw, en zelfs wij zijn nu de Belgische Leeu voor ééuwven trouw.Dus gaan de Hòl- lantse mannen massaal legaal vreemd, wat ons niet zo vreemd over komt! Maar de Doelpaal is nu de Pispaal van de Hòl-landse bedrijven geworden.

En de Landgraaf ging door de dood-lopende-bocht, en vecht nu tegen het vocht onder zijn ogen. De Pink-pop is de Black-pop voor de psychologen geworden..
Dramarica V Ö R S T achter slot en grhändel..! Oh wat verlang ik naar Ivan Lendle, die had tenminste een oog-opslag om iederéén van het Court Central te meppen!
Dan zou Trump-pee Dump-pee wel anders zeiken.. en klèppen! Ik zie de Trump-Tower nog voor het eind van het jaar in mekaar bezwijken!

En nu al ben ik een écrivente-stèrrorrist, die door een derde macht wordt uitgewist.. De Therrreur is een grotere Macht dan Den Helderziende blinde Nostra Damus.
En toen stortte wederom een schilderij voor mijn ogen in mekaar! Niets omziende, beleef ik het gevaar van verblinde onmacht. Ik moet stoppen,want het is 0 7 : 0 0 3 0 ofwel : “Half acht!” En dan gaan de Motorische Bendes de Matte-kloppen ! Had U na die Uitspraak anders verwacht?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>