A C T U A L I T Y – Gehoord op straat..: We hèbbùh een Flauwelijk Burgemeester-lijk zet..

Can we take a Voor-shot on D D T? The Who? Die Donald Trump! Altijd al een Gifkikker gevonden. Het recht om met een Voorshotgun the Democrazy om zeep te helpen! Zolang iederéén The Right of the First en second amendment heeft zijn ze hélemaal gestoord ! En schiet je er niks mee op met een Soul Lution!
En ja, wie zijn de Journalistieke Scherp-rechters van het te Hoge gerechts hof! Free-dom vrij vertaald : “Vrij Dom!” als dum mocrazy !!

Ander onderwerp je er maar niet op!
Hoorde een Vrouw segghùh: Wuh hebbùh een Flouwlijke burgemeester! Nou heb ik wel eens Flauwelijke grappen gehoord, maar die had ik toch niet kunnen verzinnen! Ik vind : “Een Amstrdràmse-burgemeester ook niet slecht!”
Ik vind dat een Burgemeester gezag moet hebben! Misschien ‘kijk of keek op de week, ik daar over heeen! Ik gezag daar misschien over heen!’ Maar die Stemmetjes van geen –gelijk krijgen, en het toch willern hebben door er overheen tereden, lijkt mij Poliniettiesch Dood de lijk !
Mevrouw ik zie u dagelijks een glas Groene Thee drinken.. En concludeer daar uit dat U een |Groentje bent! The Real Amsterdràmmers zullen u in kortere tijd dan u ‘ontmaagdelijkt denkt’: Ontgroenen!!Wij ontgrachtengordelen U langs af, en U krijgt geen Krediet van Het volk! Want die wonen daar net zoals U niet.. En ik heb geleerd dat degene die de grootste mond van gelijke ongelijktheid hebben, als eerste door de Bestuurlijk mand onderuit gaan!
En degeen, die the Zilveren ketting niet zullen om doen, ondermijnen al Het gezag wat ze zelf moeten gaan uitvoeren! En leggen wij U aan de Halsema-ketting!!
Kent U dat liedje nog? : “Kleine Ko-ketting katingka …

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>