A C T U A L I T Y – F I F T Y Y E A R S A G O TO D A Y !

F I F T Y Y E A R S A G O TO D A Y !

Hé sèg ghù : Kenne-die mensen van de Zie Eye Ee niet eens opschietten met dat Verleden? Oh verleden genoeg.. onderzoek?

Vandaag 0 6 0 6 1 9 6 8 Fifty Years a go Los.t Angelos..t.. Een Schot voor de boeg Zeur Han Sir Han die namens de Palestenen doorsloeg.. En Blynden Johnson die na z’n Ramp-pyrische Kogelwinning een Zwart gat in de History channel achter liet.

Kennedy de Rokken –en Kogeljager De zwarte Widows van de Kennedy-clan.. Ik was een Fan van het eerste uur, en alle beelden liggen nog op mijn Nest blik, en heb geen History Channel of nestfliks nog an toe nodig! I’ve a dream werd een Nightmere, over the rainbow and every where.

Terug-kijkend op de Hope en One Hope van die jaren en 1 9 6 8 met allerlei Réé-en Evo-néévoluties, zijn we niet door Speeches en Poliniettische Diktatoriale Redes redelijke en Prediker geworden !! Maar door de Tech nologie.. John F zei het ook al : Why not, en not: loop naar de maan, maar see you in 1 9 6 9 on a Moon day !

Was one year later na -6 8 in 1 9 6 9 in Los-t Angelos! Heb het Hotel van de moordaanslag op Robert F Kenne-die mensen niet eens opschieten gezien, ik heb the Manson groep die tegen Mansions waren, op loop-afstand bij het Liften langs the Free way gezien! The Hippie and Flippy-scene gezien.. I’ve seen it all! Maar Het Licht The Goddelijke Devine? Nee, ik las toen Zwart Licht van Herrie Moeilisch Foolish! P S : Dit is maar één zwarte Pagina uit het leven van.. Take a Walk Fuck on the Wild – site…
Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not.

Read more at: https://www.brainyquote.com/authors/robert_kennedy|

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>