A C T U A L I T Y – en Génitaal-gebruik!!

A C T U A L I T Y – en Génitaal-gebruik!!

Geen Vrouw over boord, maar toch! Vrouwen mogen on-besluierd achter het stuur gaan zitten! En onder dat Zwarte gewaad gaat de échte bestuurder- man dùs ‘over –be-stuur in spa-gaat.’
De dog in de man doggan wel gaan Do-gan–re-mi-fa-sol- la la la ..tie dogannibalisatie van de Démooigratie! De vooruitslag van 1 2 Uur stond al vast! Dus kunnen we met een gerust hart alvast naar huis gaan!
De Stèmming zit er goed in! En wij: dat zijn wij Rham ster –dàmmers gaan de laan ‘in en uit,’ om iemand zonder toevoeglijke bij – voor-naamwoorden te overtuigen Robbiaanse Foudkerkers aan de Thames weg over de grens- van-tot hier- en niet verder te zetten!
Iemand die zich zelf publiekelijk te schande maakt en dan nu nog S T A I D S zegt dat ie schone handen heeft, moet maar eens zo’n présevatief over zijn eigen Kop job van cut trekken!
Die zich zelf goed of kwaadgeschikst voelt, moet maar eens voor de Lachspieghel van Kraantje Lek in Bloemendaal gaan staan! Dan pas krijg je van de Koude douche en Kermis thuis, een schoon-geweten!
Op wie ik ga stèmmen? Op mijn Piano-leraar! Ik verkieszíngen boven stemmen! En ik ga eens af-stèmmen op iemand die vorig jaar er opeens niet meer was.. Kijk aan: “Daar komt een geest uit de fles van een vorig leven aan!!”
Maar we hebben nog Flemke h-als se maar toch nog? Wie ? – wil jij nog eens een nachtje over : “ ben jij niet goed wijs!”
Shaefer en Annemarie Grewel?” Iene van de Kantiene- zonder ‘e’! En marga – rine! Oh wat zou het dan gesmeerd lopen!
Maar wat ik ook ver-kont-rustend vind, iets geheel anders, is dat ik binnen twee dagen, 2 keer de vraag kreeg toen ik zei, dat ik naar een ‘Vèr-nisage ging’, wat dat woord betekende? Vernis..? zage? Penis-sage.. Ik wist niet wat ik hoorde!
Toen een kelner tegen mij zij, u gebruikt wel oude woorden, ofwel knap die woorden die u soms kiest! Onvoorstelbaar van mensen die gestudeerd hebben!
Heb überhaupt nooit gestudeerd, laat staan dat ik een Masturbeheer-diploma zou heer-réctheren! To zo vèr van vandaag.. Nu hoor ik dat mijn Zwem-diploma ook al vals is.. En ik wilde nog wel een Duik in het diepe nemen..En nu moet ik onderduiken van de Hoogste plank! Benieuwd, of ik morgen nog boven water kom..En die Burgemeester? Die zoeken we gewoon in Wikipédia of het Foudderwetse Telefoonboek op, om de Nieuwe Burgemeesterlijk op z’n Nummer en meteen aan de Dijk van Foud-der-ker tezetten!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>