A C T U A L I T Y – en alle Zeilen bij-zetten met Wind-st tegen

Auto rijdt in op Menigte Enthousiasten die nog lagen te slapen toen de Stélegraafaanslag in één klap zelf voor-pfagina-nieuws werd.. De Krant die altijd mensen in één klap beroemd maakt, die daar niet om vragen krijgt nu No News but Feek-nioews.
N ou-e N?

Maar ‘aanslagen’ weten ze wel van trawanten wordt er niet gesproken, ‘het hele algehehele valt er niet te helen,’ dus is het gehelebestuur van overstuur afgetreden!
En wij zongen vroeger nog op school voor de Burgemeester: op Koninginnendag: Wilt Heden nu treden!!?“Aftreden, inplaats van ‘poepublixieteidsgeil’ op te treden.’ Dat gehele bestuur, zou nooit Het Examen van goed bestuur hebben gekregen!

En The Brun ei ging het lang voor de wind, en van tegenwind en alle zeilen bij -zetten hadden ze nog lang niet gehoord, totdat ze door de vrouwen die haar Mannetjes staan Halleeuw-loei-jah jah jah Op de Val-raak werden gestoord.
En ik had ‘vroeg g her r r’ een vriendin, die heette Mastboom! Nee ze had geen boot, maar ze viel wel voor Masten! Ik ging ooit een keer met haar onder zeil. En van The Volvo – Oceaan sail, nu weer terug naar The Volvo Auto-race ! Alsof je van 8 maanden rond the world geen Rees kak boven the Highest waves krijgt!

De Man en de Vrouw in mij zeggen allebij, Wij houden van jou zo als je bent! Oh, nu weet ik waarom ik nooit getrouwd bent- dat is zonder thee hoor! Do I’ve to say More?
Is er nog nieuws? ”Zeg moest jij niet een ‘s Ex-z- amen doen vandaag?” “Pak je Ballen en je fiets, pak je ballen en zeg mij even niets

https://youtu.be/QjvzCTqkBDQ

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>