A C T U A L I T Y – De Kapper en Rob Foudkerk gaat op de fles in een snollicitaite-gesprek

Kapper noa….Dat de V V D verknipt was, en is, wist ik al! Maar dat je nou de schurft hebt aan die Partij, tot daar aan toe. Maar dat je met wijn je handen van de Kapper in onschuld kan wassen! Een kapper die op de Fles gaat, bezopen!
Wat ook bezopen en te gek voor woorden is, is dat Rob Foudkerk, van dat achterlichtje, in een open brief zich -kan-die-daad nog hersteld worden, zich er in een Open letter off attent aan gelegen laat liggen, dat hij de Idéé-ale Burgemeesters-zoon van Emsterdammned is!
Nou, iemand die niet ‘burgemeester’ van zijn eigen verslaafde neiging naar shèksuéle-macht is, en open en bloot zonder – con-dromen- onbeschermde sheks heeft, gaat bij mij het voor – en – achterlichtje van de menselijke éthiek uit!
Het is toch niet te geloven, dat wij ook al zo’n Poliniettische Trump-hufter in ons Poliniettische warsenaal hebben!
Ga es zei Gaïs al, voor de spieghel staan Meneer Foudkerk, en kijk is goed naar die man in de spieghel, zul je gauw merken dat hij terug roept dat je een Lul bent, en die lul en je handen moet thuis houden!
Zo’n kandidaat is geen Knip voor de Neus van de locale Kapper waard. Maar als Kapper zou ik het fantastisch vinden als ie langs kwam! Ik zou het wel weten.. hoe die verknipt en geschorem het pand zou verlaten..
Ik zou wel weten hoe ik de schaar in ‘m moet zetten, zodat er geen schare aanhangers meer over bleven!
Een open brief, voor de duidelijkheid: “Open en Bloot aan de hoogste gebroeders de Wit boom ophangen!”
En ik zou als kapper ‘Het Lidwoord’ achter de broek onmiddellijk door tweeën knippen! En daarna een flesje open trekken! Proost !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>