A C T U A L I T Y – A L S E M A A R niet denkt… dat..

A L S E M A A R niet denkt…
Nee hè.. De nieuwe Burgemeester van Amsterdam wordt…Alse ma ar niet denkt dat iederéén er achter staat! Had nooit het gevoel van Drammerigheid, tot dat ene Poliktitica van het Dramsterdamse –geslacht, iedereen afbrandt die niet overtuigend op de zelfde ‘was-lijn van de ongelijkheid zit !’
Ik wil daarom ook niet de vuile was buiten-hangen!! Maar een discussie aan gaan op Geen-Idéomografische gelijkheidsregel, heeft gee enkele zin, als je de Dramsterdamse vuistregelen handamputeert.Iederéén is gelijk, totdat Mevrouw dicthétatoriaal ombuigend-0f barstend haar gelijk haalt! De tegen of andere kand-di-daad ook op ongelijkende gronden met wettelijk en overtuigend –bewijs gelijk- met de grond gelijk gemaakt worden? Het Décor van van Houten en mordiaticus cum suis et vobiscum et cum Spiritu santus Amen? Nee we noemen geen namen, maar de van moord met voorbedachte cameraden je zwager om-leggen wordt je geen Schoon-zoon van al-gemene zaken van! Gedane zaken hebben geen geweer, en ook al laat je je niet kistenHij was zo’n doodgewonen dood-goeie gozer! Ben benieuwd met de eerste verzocht uitspraak wie het gedaan heeft? Krijgt Hol-leed-er niet onder of Astrid wel het gelijk van ongelijken aan haar kant?

P S : Rob van Foudkerk heeft nu echt alle tijd om z’n leven te verbeteren! Als ie maar eens ‘Burge-meester van zijn eigen arrogantie wordt?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>