De Bij-vriendheid van de Worstkanker is met het inbrengen van semen helemaal als -sperma- de –details- sneeuw voor de zon verdwenen.

En met de uitbarsting in Koekwattamala zijn generaties toekomst verdwenen. En de Trump-Un-kaart wordt tijdens de onderwhandelingen van de Zuid- en Noord Koreaanse-landkaart geveegd.

Volgens een Ethiconoloog moeten wij de Bij-vriendheid van ons gezichts-vermogen verbeteren, door miniamaal onszelf twee uur aan de kant te zetten. Dat zou ons gezichtsveld onder alle domstandigheden verbeteren!

Ons gehele Verzonnen-stelsel is op Baardbevings-koers. En de koersen lopen bij Apple zo hoog op, dat er een Trillion Billion record van duizend Milliard op de Beursnotering van Apple-tje voor de Dorst bestaat!

De eenheidsworst van Big Fisch Brother is watching you heeft zich in Trillionietsche proporties vertaald ! De Koekels, wat een Russisch woord is, en de You Troep niet te nagesproken, feestboekt the onstane Reality!

De min-die-vers-indificatie vermoordzaakt een Geo-pro-logische waterscheiding, waar allleen de sluizen van de Ijmuiden tegen opgewassen zijn!

Omdat alles draait om de Munt van Utrecht, die zich laat gelden in een valuta, waar de Italianen U tegen zouden zeggen, zijn de ‘man tegen man gevechten’ Silvionisch, niet uit te sluiten!

Om het hoofd boven water te houden, zijn wel alle geld-sluizen van Ré-Poep-blica open gezet, zodat de toekomst van géén-I-talie-ja-ja op een kier komen te staan! “Géénitaliaja ja: “De Ballen!”

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>