A C T U A L I T Y – Soms krijg je zulke leuke Positieve Mail…over de Playa del Weesper !

Soms krijg je zulke leuke Positieve Mail…over de Playa del Weesper !

Dat dat voor mij gefündenes fresschen ist..

Op de Fles en Jeu dès wan- one-boule tot morgen

Bij het wakker worden: Het Blik op oneindig g g wanneer worden we écht eens wakker?

Playa de Mayanaise en de Weesper-pollonaise

D’r is nog Hoop als je al wandelende ‘s morgens vroeg langs die Roei-vereniging loopt ! Er blijft naakttuurlijk geen spaan van heel, als je de Alfred Hitchcock birds met vereende getrainde krachten een container ziet slopen..Geen haan die er naar kraait, als je al wandelend je de colère schrikt! En ze jouw hoofd als landingsbaan gebruiken, en je verschrikt roept :” wat hangt er nou weer boven mijn hoofd?” “Wat een colére zooi hier!” “You ain’t see nothing yet !!” Click de attachments aan !

Zet je schrap, want al snel krijg je het gevoel dat je op de Fles bent! En je krijgt als snel de neiging om de A H- erlebnis niet te onderschatten.. Vroeger r r lag er nog iets wezenlijks in die containers..te slapen.. Maar dat zou ik toch met al die birds die er als de ratten bij zijn maar niet meer doen! Nou zijn de Vogelverschrikkers bij het ontwaken na 1 2 : 0 0 ‘smiddags ook niet om aan te zien.. En die kun je nog met de Zwerfmantel der liefde bedekken..

Maar deze ‘jan-en -one-jeu-des-boule’ trekt naaktturlijk ook zijn sporen..Nou weet ik dat ‘velen mij incluis’ soms niet sporen.. Maar de Naaktschappij is wel heel ernstig ontspoord, sinds de Badmeesterzijde als kuststrook aan de Weesper-Amstel nergens als Bad muts te vinden is! Maar wel prettig, dat er een losslopende deksel op die containers zitten! Want dat opent perspectiefen om créatief met sturke kwaliteit er nog meer rotzooi van te maken..

Maar, Hé, hallo you’re a pretty baby.. kent u deze hit nog? Als u nou is stopt met schrijve, om iederéén af te s g r i j f f e! En de handen uit U mouw en miauw om aandacht steekt.. Zou wel prettig zijn toch. Er moet toch ergens een zwerfkei van een gespierbalde Flessetrekker van een sportschool rond lopen .. Zeg maar een K-lood-zak van het betere soort , Of een Florentijnse Hespériaanse Dame die sowieso haar mannetje staat? Toch? Of iederéén als Schoonheids-therapie een zwerkei in z’n maag splitsen.. en kijken of ie ‘m dan keurig in zo’n container flikkert in plaats van z’n geliefde!

Als U het weet mag U het zeggen als het maar geen Playo de Maai jo Jo naise wordt, want dat is een uitglijer..En oh ja P S : het liefst ook veel meer mensen die geluidsarm met ‘gebaren-no-nonsens taal’ communiceren! Zodat het weer wat aangenamer te verposen is, en wordt!

En niet met het ‘s – Excuus aankomen dat je een Bord voor je kop hebt, als je niks mee neemt ! Want dan sturen we je wel naar Trump – dump!! Want als er een is die weet wat Boarding is, dan is het wel Trump. Maar ja die had altijd al een Schoon-geweten!! Zelfs als het water tot aan zijn lippen stond !

Goeden Morgen! Moest ik even kwijt! En als U dit rotzooi vindt, zal ik het voor ene keer het keurig in de Container dumpen-trumpen!!

Goe hoed den morgen..: “U sprak met !”

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>