A C T U A L I T Y – Het Faïlliet van….? Wie nou weer ?

Je laten gelden stuit mij toch tegen de borst

 

Dat kost een Tiet-met geld, en je kan niet ontkennen- ‘selfdenial’ dat ie een goede inborst heeft, of had!           En een lie om bestwil, dat wordt veel Lie lie lie, lie lie lie lie la  lie lie!

Cambridge Psychonalitica is net zo faïlliet als de Campagne voor herverkiezing van.. Dus kan de ‘Trumpet er naar gooien’uit! Ondertussen is er een Pet-scan van boven-getekende gemaakt,waar door een Match met de Zwitserse gaten kaas als geheugen-steuntje werd ontdekt!

Sindsdien houdt de Geheime-dienst alle onvermogens Freenancieel in de gaten-kaas! En wordt de Slow-gun van: “Er is een Tiet van komen-dromen en van gaan’’verandert in : “Er is een Faïlliet van komen en afgaan!”

Tata Steel is  op de beurs in een opgaande lijn! Terwijl Data Steel- Cambridge Psychonalitica van de beurs is gehaald, van wege ‘Administration!’ Wie had ooit gedacht, dat je die kon weg-cijferen! Een dag na de verkiezing van Trump, stonden er crypto-grammatische advertenties in The Financial Times!! Om zichzelf te féliciteren!  En de louwerkransen zijn nu Grafkransen ‘Wreaths’ geworden!

Maar ja, T R U M P  laat zich niet zo maar Kisten! Ook al zie je er geen gat in ! Dan toch liever naar eh Pooltable Snooker kijken!

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>