A C T U A L I T Y – De Ontdekking van de Eeuw..?

De Ontdekking van de Eeuw
Tsja, als mijn Rem Brandt zit ik op de hete blaren! Tja dan heb ik geen tijd om voor een echte Rembrandt te sparen! Een tweede Oopje –koopje zit er niet in! Is maar goed zo ook, want er is er maar één Koningin!

Met geleend geld- E-165.000 benieuwd van wie- De Rothschilds? Da’s niet nix , maar volgens Six en Seven figures zat je op de eerste rij bij het purchasen van een échte Rembrandt als schilderij!

Maar ik vraag mij af, of ze Ernst van de Wetering wel hebben geraadpleegt? Want je moet De Wet naar de tering zetten! En het verraad zit’m in de détail! En dan zeg ik niet te veel! De Koolstof van de Kunst is bij het Wetenschappelijke onderzoek, alstijd een primaire Kunst als artefact! Maar een vals schilderij is net zoals een wals in de Talente Mei!

En North Korea zet T O P op losse schroeven… dat wordt dus een Total Loss, wat wel weer toepasselijk en onpasselijk op de huidige S 5-President past! Opgeplast dus, want dat ‘gezeik’ is nog lang niet voor-bye bye misschien weer wel!

Ik heb onlangs tante Nellie gesproken- al meer dan vijftig jaar dood! En die zei:”Houwe zo!” Ik laat mij voorlopig met de huidige situatie niet terug-crepuhméren!. Zoek het lèkker uit, daar beneden,ik ben hier meer dan tevreden om niet naar lager alloi van de on-menselijk-heid af te dalen!
Dat het voor velen een ‘Bitter Pil’ is die ze niet kunnen inslikken, zal de Entréé-animerende ‘Grotheid’ vanzelf in zich wederkeren! Hoor ik hier een Bijbelvaste Mensch? Want Bij – Bel denk ik aan ‘Fietsce en Nietsche!
En Amsterdam krijgt het Volle Pond – is over-stuur- en op rampkoers! Alle Handen aan dek.., What the Hack? Om de sfeer er in te houden, hebben ze G * D hebbe –rhebbe zijn ziel Docter anders P. van stal gehaald.. Daar krijg je sowieso het heen-en-weer-van!
De Dam wordt het Johan Duiff-plein
Ollongren is een Giftig-instrument voor een Verraadgevend-Préfer-rendòm..
En er komt een Nieuwe ‘Hang-brug’ tussen haakjes, hang je dan wel! Over ’t I J !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>