A C T U A L I T Y – D-aúw-tràppen… of Na na na – trappen van Het Soffestivalt in het water?

Trappen

D-au-trappen vind ik hélemaal niet leuk! Want volgende dag, vandaag dus, wordt het na-trappen! Of zeikt iederéén over het weer van de vorige dag! Of nog erger, de Mannen met de D O L-trauma voelen zich een dag later, ook weer vandaag dus, dat je de e l U l bent..!

 

Nou heb ik geen spiegel nodig om dat vast te stellen! Want mijn eik-plus-el-punt heb ik inmiddels wel onder de knie! Kan ik niet van iedere doorgespierde zw eikel  zeggen!

‘Mijn Hemel’ was het gister ook niet, maar als je de eerste ochtend-trein van acht uur nam, zou je gisteren gezien hebben hoeveel door-ge-snoven types dachten dat ze allemaal Jéé-Zus-en-zo waren! En dan hebben we het nog niet eens over vlg. week White-suntide !

The what? Pinksteren! Oh, ik ken alleen maar Pink-sterren! beroemde zwangeres! Die nog steeds denkt dat ze in de Baar-moe-of waarmoeder zit! Want ze gilt het nog steeds uit! Volgens een ‘Reclame spot met dat Kleinzoontje zet Opa ‘m dan op ‘dieliet’ ze gaan. Zodat kleinzoon Oma nooit heeft verstaan, dat Oma zei: “Kan het niet wat zachter! Kinderen!´Ietsje bietsje verminderen..|

|k hoor dooor de stilte wat ‘winderen!’ En hoe is het aan de overkant van de Stille Oh zee aan?. Oh, wat zou ik toch graag met die ‘Tea are you Em Pee’ zeikend ten onder zijn gegaan!

Maar het Um-getal moet je niet weg-cijferen. Ze blijven alle bij wed-strijd-ijveren! En strooien met Ka-doodjes na al die dooien van het verleden! Oh-verléden moet je so wie so niet weg-cijferen! Want the Trumphiale ‘t-Overwinning bracht op de dag van het d-auw-trappen 1 empérische toverwinning.

En a.s Zondag is het Moederdag, dag waar op we van Wim Bijkerk en bij-geloof ‘ de overwinning van Het Soffestival vieren! U bedoelt Waylon als achtste over de sloot met z’n hakken in het Brandend zand en hun verloren land?!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>