A c t u a l i t y – alleen één probleempje…

 

 

Nééderlandt staids veiliger! “Oh ja?”

Oliver North benoemd tot Vhoor-zitter van de Wapen-lhobby! Vanavond gaat de Stekker er uit bij Domald Trump! En wie let er op Néé néé nederland? Een Watch-hotdog! En die zijn niet te vreten.

Oh ja, als die ene moordganizaadtie wordt opgeheven met dat Vingertje aan de trekker van de Boerderij! Ghulp-organisaties, die hun elfde vinger aan de Pols niet thuis kunnen houden!

De Wet op de Prooivicy wordt ook versterkt, waardoor je bij thuiskomst een keiharde ondervragings-landing maakt,als je in de Hemel bent aangelandt, wordt je terug gestuurd, want je Papers en pam pam pampers net zoals de Pers, zijn niet in one-orde!

En zo, dà’s niet mijn zoon, en zo kunnen wij nog wel á la  Crèmbridge- analytica nog jaren doorgaan!

Dus de Veilig-gheiligheid  kunnen we gerust aan die doorgedraaide Why-Fly K L M-kastjes over laten! Maar ik heb begrepen, dat er nu al mensen zijn die dat niet meer slikken, en net zoals “ga maar rustig slapen.”

Een voortdurende Rust-pauze door n inslikken! Ja, en als je dat maar uit je hoofd laat! Want anders is je toekomst een ‘Bittere-Pil!’En De Pil moet je trouwens aan de vrouw over laten!

Maar als je je wil laten om-bouwen, kun je niet vroeg genoeg beginnen!Je cunt nu al tijdens de zwangerschap bij een man-vrouwen –tèst ik els- als je geen jongetje  wil met de ombouw naar de Female-transitie over gaan!

Alleen één probleempje : De Zwangerschap duurt mini-maximaal twee keer zo lang!En een zwangersschaps-verlof kun je wel vergeten!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>