A C T U A L I T Y – “De Onderwhandelingen staan nu hélulmaal op een laag Pitje!!”

“De Onderwhandelingen staan nu hélulmaal op een laag Pitje!!”

Een V V D-ër veranderde in een Pleebeeër en N A M – Gas terug! Nogal Wiebes dat een Ex Mc Kinseyër Kinneysinnend achter en voor de schermen een politieke-aard-beleving veroorzaakt, wat Alders niet on-opgemerkt bleef.
Gelukkig zitten we niet op Ha Ha Waai-iede maar weg, want dan zouden we nooit uit de Lava’s van critique zijn gekomen.. En dà’s hélulmaal péch!
Het is Barr en Boos Pluk een Roos dan zit je morgen ook bij A B C niet meer goed. Maar ja, als je Roseanne van de planken haalt word t the Rotte Vis aan Miss-crimineeluaties duuur betaald !
Als je de People laat spreken, ben je voorlopig niet uitgezeken! En dat eh Roseanne een grote Scheur heeft …Ho ho zo, is het wel genoeg lijkt mij!
Oh sorry……
En ik moet altijd maar, en toch steeds weer aan die Slowgun denken,,,: “Er gaat niets boven Growningen en woonningen!” De onderste steen zal onderuit worden gehaald, we nemen woorden en het Gas terug. Maar vherder is mijn rhedder, en komen we er niet op terug.
We draaien allles terug en de nek om ! En we sturen alle Bewoners het in der haast aangelegde nieuwe Bos in, en terug van weg geweest.. Zo doe je dat , een tweede aardbeving van de Poliniettici vermoordzaken!
Ga maar rustig slapen en vergeet vooral niet het Gas Nam ens The Gas-Unie zijn nek om te draaien! P S : Wel toevallig hè dat dat McKinsey Report in de bodemloze put van the Guess U nie is verdwenen!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>