A C T U A L I T Y -voelt zich wederom ver-raden dan maar..Geen Woorden maar A Z

Sport-Paleis  Ha Hooi  en de Fijenoord V E N Z

Rambtenaren zijn Honk-vast! Zijn Amb-te-nare-mensen? Altijd Honkbal knuppels gevonden.

En mensen die het ‘tijde-lijke’,voor het eeuwige hebben ingewisseld, zitten eeuwenslang op dood-spoor!

Van A tot Z  benieuwd wie er nu Aan Zet is? De trainer van Arsenal en Knal is binnenkort vrij!

Naakte Schutter geeft zich bloot bij het Witte Huis in de hope dat Melania zich bloot geeft! Want als Trump dat doet, staat ie wel vorr El U El, wat al een tijdje zo is!

 

Er doodt gan, is slecht vertaald Nurkish, eh Turkisch! Er gaan vele Turken ‘Tijd doodden’aan,als: “ Er Doodtkan gaan over-winnen,” om in een Spot-paleis de kanalphadiabétischi een te hoog verbloedt-gehalte in Spotpaleis régistreren!

De totale vertaling zal bij Opsporing-verzocht in alle talen behalve dan in verbeeldings-kracht sprekend tot, in beeld blijven! ‘Er doodtkan’ niet van zijn vingerwijzingen en vinger-af-drukkend er aan ontkomen, dat in belang van de Non-afhankelijke Staten van T U R  – K E Y daar de Sleutel van de Diplomacy ligt!

Een ‘Diplomatieke Hand-bal-gemeen in Het Sport-Paleis ligt in de handgemeen der verwachtingen. Kim Bal-loel de ‘zoveelste’ zal ook in het walggemeen der belangen-verstrengelingen, als vorige niet-na-gekomen vèrp-lichting door Philip Freeriks nog één keer herhaald worden, wat niet voor herhalinge vatbaar is, of was!!

 

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>