A C T U A L I T Y – Oh wat verlhang ik naar die Bal kon scène..

 

P S V bleef over Eind- hoven en de Griekse Helden ? : “Aai Jaai j a a i J A X È S

De Bank Breekt een Lans op de Voorschot, terwijl            A Úderen niet rond komen, die komen van ‘onderste boven’ ook niet over eind hoffen lijk zou het zijn, om daar eens rekening mee te houden@uderen.punt-uit en els is het daar hélemaal mee eens !

En Oh ja, G O M E Y S C H : Trump kan zich beter teruk-trekken uit al die dames zonder lig-schaam u s diep !

Zeg die Balladen-wedstrijd, en die Bal-kon de scène van Miesj en scène uit het ‘verleden Oh verleden,’ Johan Cruiffiaans niet meer tot leven – en – inlevend vermogen brengen.

Ik moest denken aan dat liedje van Ramses De mensen zijn gaan slapen! Het is vijf uur! En ik dacht : de Spelers zijn al voor de wedstrijd gaan slapen, het is vijf uur voor twaallaaf ! Alaaf Alaaf

Nou gaat mijn P-er-Soonlijke V-oorkeur naar een club , die een mooie toekomst is voorspeld! Maar nog hélemaal niet bestaat! Laat staan  in de Kinderschoenen van het Johan Cruijff Stadion, zich zou durven te wagen !

Dus waag het niet om maar één verkeerde miss-stap op het Balkon of Bord dès voor je kop te hebben!

En bij thuiskomst van de afgedroogden, die de Handdoek in de Arena – nee hee, Johan Cruijff stadion wilden gooien!  Het stond er zwart van de mensen, nu ben ik weer zee r Miss en- disscrimi-nerend bézig! Ik zag weer een paar ‘ zwarte pieten als Plievlee – bewakers.. tussen haakjes,  bij aankomst Teeke een beet!

Marco Kroon-t wel de span – boven en onder de Beveiligings normen van de geheime-operatie-suit !

En 1 op de 5 mensen hebben door mij spychische klachten! Waardoor ik tijdelijk onderste-boven onder duik! Om de psychische spanning te verminderen heb ik voor-tijdelijke een werk-student van het Honden-blinden-geleide team ingehuurd!oOh, wat verlan

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>