A C T U A L I T Y – My K I N G for a Kingdòm dòm….

Fifty Years ago today 0 4 0 4 1 9 6 8 Memphis..

De Geneu’g’ten van het leven worden staids meer als werk-woord met een hoofdl-etter ‘k’uitgesproken..

The Borderlinen van die Précedent geschapen door een one-orde, neemt staids meer grensverleggende vormen aan !

Zodat Trumpfiant buiten de verrechts-orde gaat vallen. Madxico haalt alle illegalen terug uit Dramarika, waardoor Trump als nog the King of the evening Standard is!

Over King gesproken, en the Quardian Angel van de krant toren. Als weer ‘vivtie-jiers ako todee!’ Martin Luther King werd vermoord, en in mijn herinnering Lijkt het alsof het Yess-ter-day was.

Uit protest heb ik toen weken niet gesproken! Totaal verbijsterd, hoe ik iedere ochtend bij de bushalte stond. En dan komt Robert ‘Kenne d i e  mensen niet eens opschietten?’ er nog aan ! Sir han Sirhan.. en het recht op een moord-wapen assault weapon? They are Crazy Horses don’t they? Nog nooit zo’n lange Black-out – out gehad!

En hier hadden wij ‘Ja zuster nee zuster-gehoorzaam-heid!’Neederland was een Dorp langs het voortuinpad van mijn Vader- wat niet van Wim Sjonnenveld maar van Jean Ferrat La Montagne was! En Fortuyn zou dertig jaar later komen. En de Been vanGrand Gala la Du Disque- Beaumans, La Dittrich! Kom daar nou maar eens om ! De Sputnick vloog boven ons als een Goddelijk Reliqui!  En we zouden allemaal naar de Maan gaan! Of hoopten dat sommige dat zou overkomen!

En ik blijf maar dromen for a better world or King-dòm dom! Maar ik ben altijd naïef gebleven! Een groot kind! En daarom ben ik niet te onderschatten zo jong in levens jaren! Het zal me bewaren! Fifty years ago to day! En over vijftig tig jaar? Weg wezùh jij ! Oh sorry….

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>