A C T U A L I T Y – a Llull on the Route ! Vele Lullen en eikels zijn op de Vlucht!!

 

Vroeger hadden wij een liedje: Advocaatje leef je nog!

I A – I K E A ! Oh nee:  ieja ee ja ! En advocaatje  Cohn- co-hèn is in the White House for Mueller on the run!

The Band on the Run ? ! Zeg maar : “De Bènde is on the run !

Annie get you’re G U N ! En wat zei Mevrouw Daniels? “Shoot too Kill!”And Boobs to Gill, eh to scream! Ice Scream? Die ‘jadvocaat Cohn’, heeft nu al het verzwijg en hijg geld nodig om zichj overeind te houden! En dan Lul je niet meer! And llul in Ingliesh betekent iets anders dan wij Phone-nétisch er onder verstaan! Dan Llullebye-bye-bye-fuck off Broadway je niet meer !

Ik roep al een tijdje, dat die Üntergang und abgang von Herr Trumph, niet de interventie van Rasputin-tin is, of wordt !

Maar die Twee Dames Laydies, met die gigantisch Borst-en-worst wering zullen dat  zijn! Want eh ja,  die Jan Worst- Stroemph trekt zich nergens, ook niet zijn eigghùh Uitroepteken, ergens eeen ‘Flikker- flick’r van aan! Gaan met die Ba Ba n a a an n n n n!  En U weert wat er met zo’n Ba-nanen-manen-schil kan gebeuren? Zeker met sowieso al die uitglijers!

 

Laatste nieuws is dat als Mueller wordt ontslagen, de Impeachment niet ver van huis, Het Witte Huis is! En dan zal in het Kremm-lynch het Glas geheven worden met in Het Russisch vrij vertaald !Mis- dion accomplished!

En ondertussen wordt Vèr-sierrië Plat gebombardeerd!

En alle Vliegtuig-maatschappijen worden à la carte M H 17 – twee gejadviseerd een andere loop-route te nemen! Want As Sad- uitspreken als as zat, is on the Route!

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>