A C T U A L I T Y – A F S C H E I T nemen Met de Billen bloot op de Keizers en Herengracht van The Corpora-Dames..

 

“A F S C H E I T  nemen van Koningsdag!” door een Vrouwlijke Blote Vagianale  Billen-parade”

Werd gister middag ‘scheitziek van al die Dames die ongehoord,ongegeneerd in gevel-tuintjes zaten te scheitten- ex-en Sèxuez les mots, en hoeronzitaal-Vaag-inaal zich zelf te ‘kakken’ zetten!

 

Echt onvoorsteldbaar die Corpsballen-meiden! Ze doen zich zelf en het Corps geen dienst door ‘écht te gek’ te gaan zitten kakken boven de Keizer-n Heren gracht!

Ik liep van Keizers gracht Amstel naar de Brouwers gracht! Heb tien keer geteld dat De Dames met hun afgeschermde of niet met de Vagi-a-nale Billen bloot gingen !

 

En ongegeneerd dan nog roepen: “Meneer wilt U door lopen! ”Echt een ongeplaste Ka U Thee-opmerking..”

Dit zijn dus de Corporanale verenigingen uit het Hogere Segment ! Volgens mij Segmenteren de Corpora steeds meer!

De Keurige bovenlaag van de Maatschappij ! De Corpora En kom niet aan met de smoes dat er geen toiletten zijn! Je gedraagt je! Zeker met zo’n Familiaire States! Sta tussen het Cola la la-blikje op ondeindig naar de Intiemste delen te kijken!

Vroeger was jezelf Bloot geven psychologisch interessant!

Maar de laatste voor-op-lichting van The Corpora Vindtdiecat wordt steeds meer Vindticut!  En ja, ik weet al het tegen argument!! “Dat waren wij niet!”  Nou aan die ‘Kàk-stemmen te horen bewezen ze zichzelf geen dienst.

 

En vanaf Keizersgracht tot aan Brouwers gracht, heb ik ook vele mannen gezien die aan de Wal-g-kant Lid op stuk lieten zien! Maar ik zag ook huizen met plakkaten:“Hier Nette toiletten”Een groep corporabanale Meiden zaten langs de railing van de Gracht Af-scheit te nemen van de Inhoud die net zoals zij zelf niets voorstelden!

En nog geen drie meter verder kon je keurig naar Het Toilet!

Nou wil ik niet zeggen dat alle meiden van de Pot zijn! Maar sinds gisteren kunnen velen, hadden ze dat maar gedaan “De P O T op !” Ik haal mijn neus er voor op !

Dit zijn dus de Corporabanale meiden die later ons in de Maatschappij gaan vertellen hoe Het Recht werkt!!

Gaius uit het Oude Rome had toch gelijk !!

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>