A C T U A L I T Y – ‘Gaat Domald ‘Duck him’, nu bloot met de borsten?’

 

‘Gaat Domald ‘Duck him’, nu bloot met de borsten?’

Het stuit mij tegen de Borst om te moeten zeggen dat ie een goede inborst zou hebben! En zeg nou zelf, tegen de Borst-wering van Hòl – Land kan niemand tegen op!

Zelfs Mueller- ruler niet. Nog nooit zo’n goede inval van the F B I  gezien.. Ef Bi Ly, wordt the F B I ook wel genoemd. En ja lie-gentje om best will.

Maar ja, die Borstwering, is on-om-stóót-te-lijk een obstacle! Waar velen in blijven hangen!.Volgens mij krijg ik nu bij dit s g grijffùh De Hele ‘Bamie- too’ van die Boxer-shorts op mijn dak !

De overhemden reclame van die twee mannen, die waren onthand, en konden alleen maar -  boze tongen beweren iets anders. Maar nu komt er volgens het ‘ge-hijg-en-geruchten-circuit’, een nieuwe commercial van Mueller en Dòmmalt Trump!

Ze omhelzen elkaar, maar er gebeurd verder niets! ‘How come?’ Wel, er zit een kussen tussen! Pillow talk modern style! En daar hoort een Classe Overhemd bij! De geréétvoormeerde Dàg dàg blad schijnt van te voren te zijn Ge-mïn-voormeerd!….

En we schakelen nu over naar Het Capitriool voor het Feestboek der ondervraagden.. Naar nu blijkt under pressure is ook : “Oh my good Heavens ! My Sweet Lord The Lord himself en zijn naast-bestaanden gehacked!

En dat loopt met de Bill lion Trillions of Survivàldead- Identities uit de hand! Zodat alleen de Identities die han in hand uit de hand lopen, kans hebben om tegen de verkeerde personen van een beton-tang op te lopen!

Now back to you re local steetion.. Er is een tekort aan Bruid-suikers, nu de klontjes en kontjes op-raken!

Ik heb een tekort aan Bruid-suikers…. F A C E B O O K

Het aantal mensen van
B É D E L S M I D is ook toegenomen, zodat ze aan de Halsketting worden gelegd !

Politie heeft minder
G E W E L D gebruikt !
G E – WÈ L D – D I G en nu nog minder Ge W E L T in die W E L T !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>