A C T U A L I T Y – Vanmorgen verscheen de Maan met zijn Volle-verstands-verbijstering….

Met volle Maans-verduistering en Verstand zie ik de Maan verschijnt – verdwijnt door de Bomen en de Schoorstenen op het Dak! Ik ga het Dak uit! Want de Gele Maan is achter de schoorstenen verdwenen!
Sinterklaas-gvoel op morgen I April !|En ik hoor’m \o in de Amstel verdwijnen! Als dat maar met een Sisser af loopt! Gister naar de Matthaüs Passion in Naarden geweest! De Lijdens en verleidensweg als Musicalishes Feest om naar te luisteren..
En bij het verlaten kan ik het niet Aflaten, schreeuwde ik werkelijk, sans Gène : “Jé é é zus wat was het mooi! En nog eeen keer Jézus! En spontaan begonnen kerkgangers te lachen, terwijl ik mij voor het Woordegebruik excuseerde! En ondertussen liep ene Meneer Balkenende langs! Mijn Excusus ook, dat ik gister geen A C T U A L I T Y maakte.
En vandag kan ik voor MOrgen 1 April- heoe verzin je het, mijn E I kwijt en kies ik voor een paar dagen Het Hazen en niet het Pieterspad! Ik wens U namens de Shint -ter-Klaas Uit Droommùh met die Meis er op een Sahalig Aarssen ! eh, maar zonder Kaars-en verlichting of Op-lichting ! Groet van een E I -cul-de-sac !!
Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>