A C T U A L I T Y – Spècial for Claudio & Maarten.. van Sexusforall-punt-en-els weet nergens van. Deze Verzindt ter Klaas kunnen ze van mij Kado krijgen!!.

 

Niet te fillem maar voor Willem al hélemaal niet.Hol – leed- er gisteren duidelijk door onzichtbare Astrid onder!

Het was gisteren door het Sexus-voor- all Sinter Klaas duo Claudio en Maarten, geef de Pijpen niet aan Maarten, want dan zijn de Kaarten ‘Mind-You Fucking’ geschudt!, dat ik een voor beide partijen  verwoordt-speleriger ontmoetting zou hebben met beide- hand-ten Ha Ha Heren!

En aangezien de kachel ergens van moet branden slaat de slogan : Houdt kachel nergens op, als die Milieu –onvriendelijk is!

Terug naar Claudio en Maarten! Die werken bij X S 4all.nl, en hebben een spéciaaal-lijntje naar boven!

“Naar boven?”Ja ha, dat is een Goddelijk-lijntje wat niks met dat andere Witte spul te maken heeft!  En als je die twee in leven de-lijffhùh ziet staat het Zwart-op-Wit voor je neus. En stiekm spelen ze met een van de Oudste Klanten- die ik ben sinds 1 9 9 8 0f ‘9 7 –tig voor Sinter klaas!

Maar ze hebben mij wel op mijn nummer – gezet, want ik had een soort openbaar toilet nummer bleek waardoor alle Goegemeenten mij stélephonisch konden bellen!

En aangezien ik gister bij de Belasting moest zijn, konden ze het mij niet leuker maken. Dus toen ik langs het KPN- gebouw – ver-Tel-fort en  –X S 4all liep, dacht ik .. “Nu ik toch hier ben..dus ik naar binnen, ik ben nooit ‘binnen!’, als U begrijpt wat Olivier B. Bommel bedoelt! Geld speelt voor de Belasting geen rol..

Na een klein 1 5 minuten, kwamen twee heren op mij af. Nou komen er wel vaker H H Heren op mij af, die een geheim nummer met mij… Ho Ho.. waar gaan wij naar toe? Wat is het Probleem? Oh U bent wel erg lang lid van de Vèr-eniging Nexus voor all !

Meneer wij kunnen voor Sinterklaas-en G * D spelen! Nou dat krijgt U van mij dan Cadeau !  Sinterklaas is al weer drie maanden geleden, maar ik krijg van Het Duo  Claudio- Maarten,’ allerlei surprises Kado!

Niet door-vertellen, want anders trekken ze alsnog de Stekker er uit!  Dus vandaar bij deze : Meneer Claudio Abado en  Maarten van ’t Hard op de goed plek, bedankt voor de Koffie en het Houd ten bestek! Ik stond gisteren Perplexus for all!

Getekend Joshua- Actuality for all! Punt En El s weet nergens van !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>