A C T U A L I T Y – R O E S K I = MET GEEN -POTLOOD-OM-FOU-D -WIJZER TE BESCHRIJVEN!

 

Afscheit nemen van Facebook, wat dan een Faecesbook wordt?

In T R U S T L A N D stond ook de uitslag van=te=voren vast !

Een spotlood ? Pas op je tèllen !

Ordinairy Boosdebt heeft zijn kiezers gevraagd Links of Réchts-om dwars-door-midden achter de Partij zich te verschuilen!

Néé-der-landers blijven langer gezond! Vooral als je de genante T V-discus-ruzies uit zet!

En ik versta maar Raszie ja ; Raszie ja ja, : “ Leve de Geen-mooi-gratie  van Kremplinn!”

Stephen Hawking en Thomas Hartog denken, suggereren dat er mogelijk meerdere Juniversums en Universums zijn ! Spieghelbeeld-reflexies tot in de Eeuwigheid! Mat andere woorden: “Daarom zijn wij zo goed in het Na-apen van onze voor-áuders!”

Cirque du Soleil is een ge- vàl a-part! Krijg ik ook geen ‘Hoogte van!,’ dat ze door een i-mand vàllen! Cirque du Soleil, kan dus voor de medewerkers tegen-vàllen! Ik verzéker U , dat we daar later op terug komen!

Naar Nu blijkt zijn door de Kramplinn-medewerkers alle Rode Potloden van- te- voren in beslag genomen! Dat teken en ondertekent wel de huidige – Ziet-uw-atie, waar door van-te-voren gewaarschuwd in de Wint erse Kou van Moskauw, Rasputin alles van te voren gekouwculeerd in de Wind-terese Buien slaat !  ‘k zie bérïen op de weg, naar de van-te-voren gekozen uitweg !

Ge-méén-te-ver-raads-verkiezingen? Verkies zingen boven stemmen ! Goeden morgen !!

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>