A C T U A L I T Y – Oh, u heeft geen I-Déé-6 6redenen, waarom het fout ging? Door de Warrogantie van de Specht told you so macht..

 

De afrekening- opgesplitst in I N G en U nie lever-age is niets vergeleken met die van de 6 6 redenen om niet op die Wij zijn niet van de Partij te stemmen!

Nog niks geleerd van de électoranale –reet-goeie overwinning van Ont-groend Links!

En zojuist lees ik dat Junie-Lever’s Big Boss 2 9 2 keer meer ,dan de mooidalen-medewerker verdiend. Ver-tèl uit je winst. En Géén I- Déé zes-en-zestig redenen om gratis over te stappen naar een ander stem-hokje en stem-halte!

De D 6 6 Kies-zeur trekt het niet meer. Eerst het Referendòm afschaffen!  Daarvoor die Domoorgaan nizaadtie! Ja, als je dat allemaal naast je neer-legd, Jé-zus en zo met de Gr r r r isten U nie in zee gaat, blijf dan in zee! Hoe zee Hoe zee Say no more ‘Specht I told you zo’ domoor!Heb je na deze vooruitslag alle zee van tijd om daar eens goed over na te denken, om Néé-lectoraal het hoofd bover zee-en-theewater te houden!

Ollongren Ollongren  Ol long r u n  knoll ! D 6 6 Band on the Run Met Dee zes-en-zestig is het Doll!

En de Phoetus wordt als Vetes tussen D en Christen Unie-  S G P , om de lieve Vrede te handhaven, op een Dood spoor van het laboratorium-onderzoek gezet! Dood-zonde als Doodzonde!

Ze waren gewaarschuwd! Specht told you so -gaat Diederik Samsom and De Lie  la la la achterna! De Verkieszings-uitslag bevestigt dat !!

P S : Gister was ik in een winkel en we kregen gesprek over? Ja ja, allemaal D 6 6 –tig stèmmers! En allemaal op een andere Partij gestemd! En ik heb al hélemaal niet gestemd !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op A C T U A L I T Y – Oh, u heeft geen I-Déé-6 6redenen, waarom het fout ging? Door de Warrogantie van de Specht told you so macht..

  1. even iets dat niet gelijk over jouw stuk gaat; ik opende je via mijn mail door op actuality te drukken, kreeg het hele gebeuren te lezen, maar de antwoordmogelijkheid ontbrak – dat was al eerder en dan reageer ik dus niet – maar heb ik het wel met plezier gelezen. via de link op je pagina verschijnt het antwoordblokje wel altijd. wist je dit, of de ik iets fout – groetjes!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>