A C T U A L I T Y – ‘k zie steeds meer Angst en Dwaaspaashazen toch geen 1 april grap hè?

 

Zou de Koe-man net zoals in Australië met die Cricketbal, de Voetball hebben gemanipuleerd? Het blijft een Wicked Game ! And the Fans van afgelopen Enlish Match was natuurlijk weer een bloody shame ! De Fans en de Sport Matchen niet met elkaar ! En de Koeman kreeg het eindelijk voor mekaar.. Maar als ze verloren hadden, had ie On-Dip-plomatisch 6 0  Spelers terug naar Siberië of Moskou doorgestuurd! Zodat ze als nog van een koude – Kermis –diep-plomatie terug zouden komen. Maar gister-avond was het Net- toeresult 3 – 0 ! Zeg wat is een drienel?  Een drienel is eentje meer dan een tweelel! En een lul? Nou dan moet je maar eens goed in de Psiechel van je eigghù kijken ! Goeden morgen ! Wakker worden!

En lèkker belangrijk in het nieuws, dat een ‘Bis- schop- onder- je- kont,’ die Blumen aus Niederland gaat zegenen! Nou mijn Zege heeft die Aars- bisschop wel ! En daarmee open ik ook tegelijk het Kneuken-kneukelhof!

En verder gaat de rest van Nééderlandt de Mist in, zodat Amsterdam niet langer de Hoofdstad is, maar eindelijk Amsterdam als Land de Vrijstaat van Hòl-land is geworden!

En P S : Hoe kunnen Stemmen nou geteld zijn als je er uitgeteld geen rekening mee houdt?  Als je maar wel zorgt dat de Ras-putin van het Wéé- Zéé Déé Ha de grootste Fractie van een ze-konden-het–wel blijft! Zeg B U M A   of wel B M, is dat niet een afkorting van BurgeMeester? Hij schijnt ook voorhoorzitter van de scheve sgaats die door het Politieke I J S  zakt te zijn! Ja ja, sinds de Vorst aan de macht is…. Ja, zo kan ie wel weer ! Goeden morgen!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>