A C T U A L I T Y – “Jij gaat toch wel S T E M M E N vandaag hè ? ?

Edel-ver-achtbare Ik Teken vandaag P R O T E S T aan !!

Ben vandaag zeer Kies-keurig! En ik verkies-zingen-boven stemmen! Dus ik kan U wel zeggen : Bij mij zit de ‘Stemming er niet goed in !!” Niet dat ik tegen de Stem-hokjes-geest ben ! Maar  in de All-ge-meente zaken, moet ik U toch vèr-zaken dat ik Vandaag Niet Stèm !!

Hùh?, zult U zeggen?

Ja ha ! Ik heb altijd mij verantwoordelijk gevoeld !!  Maar wat de Gemeente  Ver-deel-ver-raad Oost- heeft geflikt, is de rede!

Ik had met toestemming en accordering van Deel-en Verdeel-verraad-oost drie mooie grote Tuintjes gekregen! Op en aan de Wibautstraat in Amsterdam

Namens de Gemeente! Want wij hadden toen hier voor de Deur  behoorlijk Drugs-overlast !!

In 2004 -05 werden alle huizen hier gerenoveerd!  De tuinen gingen er aan ! En zouden na de renovatie van De KE Y opgetuind worden.. Nooit gebeurd ! Er kwamen Yuppen hier wonen, en ja hoor de tuintjes moesten weg,Twintig jaar heb ik geknokt en gevochten!

En toen kwam het bericht dat de Tuintjes définitief dicht- léés weg moesten!

Hevig protest! Niks hielp. Heb mij meer dan twintig jaar ingezet de boel schoon gehouden etc! Ze hebben mijn kind afgenomen!

En nog geen drie weken later  kwamen er nog geen 50 meter verder Nieuwe tuinen op de hoek Wibautstraat Ruyschstraat! Met Subsidie en nog erger met Intra-uin!

Ik voelde mij behoorlijk belazerd, Verneukt! Belangeloos, ingezet! En deze Gemeente vraagt mij om te Stemmen!

Met deze brief druk ik mijn S T È M-pel !! Waarempel!

Vandaar dat ik vorige week Mijn Stembiljetten allemaal door-midden heb gescheurd !! In een Enveloppe gedaan, een aan Wouter Stoeken in Oost heb afgegeven !

Iemand die zo betrokken is bij alles, behandel je niet zo !! Écht te erg voor woorden !

Wouter Stoeken

Gebiedsmakelaar Stadsdeel Oost

M 06 301 393 59

w.stoeken@amsterdam.nl

Oranje-Vrijstaatplein 2, 1093 NG Amsterdam

Dus vandaag maak ik van Het Stèmrechht voor het eerst Géén – gebruik !! Een Protest stem! En Oh, wat zou ik graag de Gemeente om de tuin leiden, wat ze uiteindelijk met mij ook hebben gedaan!

Ondertekend Joshua Hoogveld !

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>