A C T U A L I T Y – Een race tegen de clock als V O L V O tooid-dood-oh-verledentijd

 

Claires : D-as-best….,* eh sorry Claires das niet asbest! Make-up you’re mind ! Claire…, dat was toch Gilbert O’Sullivan Nothing rhymed! ? Kinderen die nu al met Make-up bezig zijn? Wij hadden vroeger Seven-up Maar die is op de Fles-back!

De onderwhandelingen tussen Noord-Korea en Shyna lopen als een Ouderwetse Märklin-trein!

De Volvo doodcean-race na 2 0 0 6  Hans Horre r voets, en ik lees dat De Dood mee reist met de Volvo Ocean race!

Het is geen race tegen de clock, maar een race tegen de Deathtineetion! En dat roept een Golf van over board geslagen réacties op.!

Man- Brit over boord! En je kunt alle zeilen bij-zetten, maar contact met  van-onderste-boven  zoeken is nog nooit gelukt !

Water-boarding.. komt op eens in mijn hoofd op! Volvoiced stijgt het water tot aan en over je lippen.. The Volvotooidood-oh-verleden tijd gaat tegen de klippen van White – eh-waait-dover over ! Na dit zoveelste Drama , ga ik maar Golfen..Maar ik hou een slag om de armheim!

Times are at Changeging ! De Wereld Draait Door, en Bàh Mie Toe draait ook door! Oh oh, wat waren we toch weer Aan-en-opgegeplast netjes !

En oh wat ben ik blij dat D W D D met vacantie gaat, en is, en blijft tot in de ‘Zo-ni-haast-sciolistische-gelijkheid !

“Hallo, mag ik even.” Kunt U dat ook vertalen of Hin-ein-interpretieren? “Nee héé! Ik ben ook op vaak-antie !!” En ik moet alle Zeilen bij-zetten om dat te overleven !! Oh, U gaat onder Zeil? “Hou nou toch eens op met die flauwe grappen! Als je écht een kerel bent ga je nu Ab-seilen! Soms krijg ik van jou geen hoogte! En dasbest* mogelijk de bedoeling!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>