A C T U A L I T Y – Een ‘B L A U W T J E L O P E N !’

 

Een ‘B L A U W T J E  L O P E N ! ‘

 

C A R L O S T wist van de Prins geen kwaad

Maar in de Familie was het naakt tuurlijk wél Hoog-verraad!

De Boer-Bonse- Parmazaanse kaas heeft er een Ver-adel-lijke-tak bij ! “Spèr-ma de détails-vlekjes -niet op de ‘Jurk-of’ maar op de…, ja ha Rits aan bewijzen!”

Wij zullen de nieuwe Prins-heerlijkheid van de Bons Bons niet het graf, maar de Krooningklijke Hemel in – prijzen!

De kleinzoon van S-I R E N E aber nicht aus Wenen und Weinen! Die Neue Prinsz zal niet gou d uit het Blauwe Boekje verdwijnen!

De Prins –zèssen zitten op rozen, en het Krooningshuis van de Bourbonsjes, zijn als een ‘Frozen Fountain’ in de vorst- en- in, dank-zij de Kroon-ning-gin! Hoe zee; hoe zee; hoe zee ik dat ook al weer? Het blijft in de Familie!

Het Blauwe boekje wordt aan-ge-plast! Veradellijk als je met je Edele Kwast buiten de pot ……wíst niet dat het zo erg was! De Krooninklijke Pik-orde is een beetje in de war en one-orde!

En als Prins een échte H- éérlijke vent !!  Maar door- zèttings vermogen hebben we wel een nieuwe Star aan het Krooninklijke Filmmament!

Zo, en nu mag U met een oh- Ranje Bitter een Troast uit brengen, op de Naaijesteit!

 

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>