A C T U A L I T Y – De ‘W’ van de Waarheid achter de T V -schermen..

De W van de Uur van de Waarheid

Is bij de zen-ders aangebroken.

Humberto Tan was eerst doorgebroken

en nu thuys zit ie gebroken,niet achter

maar voor de Buys!

 

Oh wat verlang

ik naar de tijd Van Willem O Duys

Is het nou one thuys of Twan Huys?

 

Maar één ding weet ik zéger..!!

Eentje gaat de W W van Tan of t-one in !

En Toine en Matthijs plegen broedermoord

Of doet de R T L  dat..Maar Matwijs kun je

met géén-één-miljoen of minder ver-lijden!

Ik zelf heb nog nooit naar Humbug Tan gekeken.

Ik ben nog van de tijd van wie van de drie.

En elkaar de P U T  I N  praten moet je wel van Staal zijn als je alle Winst met vijhonderd punten als Sneeuw voor de Zon in de staal-oven ziet verdwijnen !

 

En met een Stalen-gezicht ook het staal voor de guns- factor daalt tot een minimaal Coke-punt! Maar als je zo uitgecoked als Putin bent, zie ik ‘m als sneeuw voor de Coke verdwijnen.

 

Terwijl hier de Beast from the East over Europa raast, bekendt een Dee Jay ; D J dat ie er hélemaal door zit..Nou begrijp ik waarom ik gestoord ben! Loop er niet mee te koop!

 

En vrienden halen 25.000 Euro op! Nadat hun vriend uit het water is opgehaald!

En bij, en in de Tr-oostvaardersplassen hebben ze er de Balen van.. Oh, wat verlang ik naar der meer derheid van onze Wee-je-gemeenten.. Oh nee hè..Ik verkíes-zingen boven stèmmen. En ik ga net als bij Ruud Lubbers eens op een ander dan stèmmen!

 

De Stèmming zit er goed in! Leven de ‘d-Omroep en de Koningin! Hoera Hoera Hoeraadt u, waar ik op gestemd heb? Ja, mijn Vader was vroeger een Visser, dus vandaar dat ik op de Mee-sleep-wet achter het net, heb gestemd! Maar hoe heeft U mij gevonden? Afgeluisterd?…….Ben weg!……………………………………….

 

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>