Een Zoet Supply –Suit Supply In Busfhokje :  Het Kusje komt zo !

Zwoen-nen-de Mannen, hebben Post-ed gevat- en- de handen in mekaar geslagen, en na die actie voelen ze zich diep in de onderbroek van Bamigo getast !  Heb Hé-ter-oh altijd een voor de ‘kruis-weg van het verlijdensschap gevonden..’

Ik vind die poster-actie van twee Schmoellende mannen wel lekker! Ja je staat naaakttuurlijk wel met je C & A – handen in je verkeerde overhemd!  Ik zou me totaal verblindt staren in dat Bus-kus-hokje!Ik zou mijn dag voortaan in een Abri Labridor beginnen met mijn mond tegen de voor-en-achteruit, ;k Zou me geen Flikker van iemand iets aan-en-aftrèkken..Een je  hoeft toch niet altijd met je vrouw  als vaste Partner ‘van’ bezig te zijn!

Het is een bevreiddùh ‘French’ ofwel Friends Kiss My ‘ass’-tu-blieft!

Degeen die zo aggressief tekeer gaan, staan toch in dat verkeerde Overhemd? ! Als ze dat maar eens van-on-der-goed in hun oren knopen!  Bàm Bàm – i g o ! En ze slaan naakttuurlijk voor de vuist weg, zodat je heel goed kan zien dat ze er geen gat in zien, die ze zo juist zelf hebben verknald!

Het zijn vaak de achter-nichtten van agt ter gestelde Vla-millies!  Je cunt naakt tuurlijk ook met je ‘d-armen over mekaar gaan zitten, of je Handen uit de mouwen steken!

Het gaat vaak om de Intake-stakecardholders die elkaar meer een oor aan naaien, dan de Mannen lief is! Over Hem-d valt niet te klagen als ie de handen en allerhande uit de mouw steekt! Mannen die elkaar…, daar komt een kussen tussen, En ondertussen kussen diezelfde Miss-la-mytische Staten el eeuwen lang sinds de Kruis-en-munt-vaarders..

En ik vind so-wie-zo sommige ruk-clames om te Zoenen!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op

  1. Joshua zegt:

    kreeg deze réactie binnen van Peter Bos

    Hhhh, zoet supply, kusje komt zo. Ronduit geniaal!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>