A C T U A L I T Y – Weakend

 

Reizigers die niet meer met puntje – puntje gaan vliegen, nemen een grote vlucht! Piloot om fout wijzer!

Trans-A-Via Via moet jer er toch onderhandelingend uit zien te komen!?

Zijn Lievelingslinks “Zusje en Zo zat het niet in mekaar”, verzweeg tot nu toe, het doodzwijgen,van een dood-goeie jongen..waar ze weer een ‘broertje dood’ aan had! En één ding Verbedel-verachtbare ..: “Je moet er wel een ‘Verneusde’ blik op oneindig voor hebben!”

Alle Sporters die daar door het IJs zijn gezakt, kunnnen volgende week op de Friese meren in herkansing..voor de Helft-stedentocht!

Bhaanthal Thuiszitters daalt maar niet! Nou daar zitten ze niet mee!

Goor-dòm toont zijn getrainde lijf! Oh, interessant?! Blijft zijn getrainde Be-midel-vinger ook recht-overeind staan?trollenfabriek-geleid-door-kremlin-kok-a1592666

https://www.nrc.nl/nieuws/2018/02/18/trollenfabriek-geleid-door-kremlin-kok-a1592666 Met spoed-in lezen!

De ‘Geheime-Opera- tie Wagner loopt voor Rasputin slecht af ! Maar ja, die rasputin-tin ging al eerder over ‘lijken’ nergens op!

Het was me het weekje wel! Dijkstra reed een verkeerde schaats! En die ander mag met de 10 Km geen naam meer hebben! En Wennen-mars kan er nooit aan wennen, dat ie een Uitroepteken na de Val zou oplopen!  En ja, nee  Calgary ligt een Rampborgo op ! Dat onderwerp je er maar niet meer aan! Gaat op Zwart! Zo en nu op naar Leeuwarden voor de A R T !

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>