A C T U A L I T Y – Iemand die nooit de Militaire Dienstplicht heeft voldaan, wil nu een Défilé? Nou dan maar eerst een S 5 test voor Dòmald Trump-Dùmp!

 

Iemand die nooit  de Militaire Dienstplicht heeft

voldaan, wil nu een Défilé? Nou dan maar eerst

een S 5 test voor Dòmald Trump-Dùmp!

Iemand die nooit in The A R M Y  now heeft gezeten, wil a Dead,eh Military Défilé! Mind-blind you! A Militairy dodger! Is ie nou hélemaal Ge-trùmp-dùmpt

Volgens geheime onderschepte-berichten zou Bonificatius ‘g-Heiligge Nicolatius bij Dokkum in ‘vermoorde onschuld’ vermoord zijn, ‘ware het niet dan schare het ook niet,’  dat dit Twetter-bericht als velen van ‘ondergeschepte aard’ al een hele lange Sinter Klaas baard had

Bedenkelijker is, dat de ‘Me toe-de-loo’-beweging  de W C Pot op kon, omdat met de ‘Meid-er-op’, wel degelijk sprake was van een Herrie Wijn-schandaal!  Zelfs zo érg, dat de Barbie –poppen  uit de Bood-schappen van de A H-à erelebnis gehaald zijn!

Maar of het Amerikaanse Volk voor of achter het Militaire Défi-oh lé oh léé gaat staan? Het zal wel een ‘muur van verzet’ geven! En het erge is afgezien dat je er ‘Beurs van wordt’ is, dat Amerika as sùch stilstaat!

Stil staat, hoezo? Verklaar je bij nader in zien en inzicht als Militaire Plicht, de tijd en de klok staat stil! Vertel? Nou het is al één jaar’ Vijf voor twaalf! Dus kun je wel een heel leger laten Défilébréren! Maar het blijft ‘Vijf voor Twaalf!’

Dus dat slaat net zoals de Clock nergens op ! En de Tick van de klok tikt maar door, gaat zelfs synchroon lopen met die Président, waarmee duidelijk en overtuigend bewezen is, dat de Huidige Président   ‘g e t i k t’  is ! Is dat niet een tikkeltje op z’n ‘zachts-gezegd’ overdreven?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>