A C T U A L I T Y Goeden morgen! Het schijnt een

 

Goeden morgen!

Het schijnt een *vantastisch blunder te zijn, maar nooit begrepen in dit Hagrarische Landbouw stelsel dat er zulke Koeien van fouten worden gemaakt !

Om te beginnen mijzelf, dat ter zijde! Maar nu  de Staat mede-eigenaar ‘van’ is, begint heel Groningen waar niets gaat, te rillen! Te trillen, ja, omdat iederéén het uit gilt!

De Kwiebes is door de Groningse-mand gevallen! Quilltyotine-matig gaan er Koppen rollen!

De Trackers rollen Den Haag: Oh Oh Den Haag binnen! En de Ruttering van ‘téring’,zakt van de trilling door de grond, wat ook de bedoeling van de bewoners is!

Een Peloton –trekkers en af-trekkers gaan richting Hoofdgebouw van We  S H E L L   over kom uit Grooningen some Day !

En oh ja, het is van daag de eerste dag van die tweede maand! En dat begint natuurlijk met een ‘F’ van           *F * C K  Y O U..

Zo te horen loopt die actie gesmeerd! En die Sinister is de Kwiebes van de week!

P S : Maar volgens Knot van die Va Banque Is De Staat voor Bank gaan spelen..En dat is tegen alle regels normen en kalivaatten in! Maar gelukkig hebben wij noog wel de aflaten! Want als er een land is die het niet kan aflaten….! Is het Néé-der-landt wel !!

Veebruari…toch eens over na-denken..Oh, U bedoelt dat eh de N AM over gaat op Wind-st-gas? Dat ze daar – lees de regering – niet achter zijn gekomen? En in Amsterdam zijn ze al over gegaan op Lach-gas.. lag op straat ! en voor de hand…..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>