A C T U A L I T Y – Gehoord op de Reedio vanmorgen..Wit Poeder..

 

Zo maar een bericht vanmorgen op de Reedio dio  oh D I O  Oh Dio Dio A more Noch t h a n s  is het leven niet verloren… Daar haal ik mijn Neus voor op!

 

‘Witte Poeder… ja en?”, White Power, voor die Letzte Hour ! Maar ik ben niet verslaafd aan dat witte spul.En ben ook niet verslaafd aan dit Leven..! Alhoewel……

Maar om nou te zeggen:  Dit is het einde dat doet de deur dicht! Daar heb ik geen woorden voor.., en dat is Tra La La..!  Ik hou meer van Hobsa sa!

En ik ben meer voor Twee beken en drievieren, want voor mijn Feest neus op halen, moet ik toch afzakken beneden de geulen vuur eine Letztes Glas im Stehen!

Dà’s lang geleden , maar we krijgen dezer dagen gratis dat Witte Poeder, komt zo maar uit den Himmel- schimmel vallen.

Dus dat andere Witte poeder, moet je maar in de wasmachine gooien. Da’s beter dan een dooie, die een perron te vroeg uit dit leven stapt. Dat moet je maar in een volgend leven doen! ‘tis wel even slikken, en tijd om er aan te wennen heb je ook niet! Vlucht vooruit en rennen, en als je toch op de trein van Dood-spoor zit , hou je dan vast aan de Nooit-rem! Want ook al is Het Leven K * U  Thee en Klote, maar ik heb er wel van genote!!

P S : Omdat het extreem Koud wordt, wort U verzocht de Pepernoten goed in te pakken! Anders bent U de Zwarte Piet !..En voor sommige berichten, moet je gewoon je neus voor op halen..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>